Dag 21

Jag är på väg med en ny strategi. Har vänt på hela steken. Det är både spännande och utmanande. Om (läs när) jag ror projektet i land kommer jag berätta mer. Känner mig inte tillräckligt modig just nu när det är så nytt. Innan jag vet resultatet. Men jag måste testa nya sätt när det inte fungerar som jag vill, precis som Edison och glödlampan. Med lite skräckblandad förtjusning.

Sedan ber jag om ursäkt för att jag bad om ursäkt för på bilden jag la upp i Facebookgruppen House of Action med min bananpannkaka. Vid eftertanke insåg jag att det är inte alls smart att ge åskådaren åsikter från början. Pannkakan var visst serverad i värsta Gordon Ramsey stil. Byggd på höjden. Som restaurangmat är nu för tiden.

Det ligger i betraktarens öga.

Jag jobbar som synes på vad jag säger till mig själv. Det innebär också att jag behöver tänka vad jag faktiskt säger. Och hur. Till andra. För till syvende och sist reflekterar det mig. Bryskt uppvaknande. Är tacksam för att jag kommer på mig själv så där. Det känns faktiskt bättre att justera sig själv än att få höra det i efterhand av andra. Även om det inte tillhör det mest bekväma att erkänna det så här. Offentligt. Learning by doing. Hard Core.

Idag är det lax på menyn. Har tillagat den i mikron utan fett. Upptäckte att jag har en funktion på mikron där jag kan välja vad jag ska tillaga och hur många gram. Ibland är det så tekniskt att man förundras. Det framgår inte av knapparna utan by default råkade jag vrida på en knapp och då dök det upp en massa alternativ i displayen.

Eller så är det bara krångligt. Som igår när jag skulle Skypa med bästa vännen. Det gick att logga in på hemsidan, och se mitt saldo och så. Skypeikonen vägrade däremot att ansluta. Jag kollade om jag hade rätt version och sökte uppdateringar och fick till svar att jag har den senaste…. Fick hämta hem den igen och kunde inte spara filen i Skypemappen som skapades vid första hämtningen. Jag var inte behörig, utan ombads kontakta systemadministratören. För hemdatorn. Ibland vill det sig inte.

Hoppla. Nu kom tonåringen hem och behöver hjälp med att stretcha. So long!

Crea Diem! / Susanne

Annonser
Det här inlägget postades i Träningspass och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s