Behöver en ny app till telefonen

Appbutiken är ohanterbar. Sökfunktionen där är lika användbar som hjälpfunktionen i Windows. Jag vet inte om det är annorlunda i IStore. Med min Android är jag hänvisad till butiken. Vet jag inte vad appen heter från början är det omöjligt att hitta. Eller söka snarare. Åtminstone för mig. Som är normalbegåvad. Jag vet ju vad jag letar efter men inte hur jag ska hitta det.

Finns det en app till telefonen som skickar meddelande?  Mitt undermedvetna har stängt ute alla alarmsignaler i telefonens väckarklocka. Selektivt hörande tror jag det kallas. Har jag oflyt i halvsovande tillstånd kan jag stänga av larmet när jag tror att jag snoozar. Mest för att telefonens läge avgör om skärmen är stående eller liggande. Bara så där. Med ett svep så har jag plötsligt valt fel knapp. Eller valt och valt. Om man nu kan välja i sömnen. Visst kan jag ställa in skärmläget så att det är fast. Men dagtid är jag rätt nöjd med att den ändrar sig själv. Beroende vad jag tittar på och läser.

Med en meddelandesignal är helt andra puckar. Mestadels för att jag är väldigt nyfiken. En ögonblicks känsla av att känna mig en smula påtänkt. Att någon vill något. DET vore något för mig kan jag säga. Så här i Novembruari. Att bli väckt av att någon tänkt på mig. Pling.

Nu har det tack och lov blivit lite ljusare ute på morgonen. Det känns som om vi haft november tre månader i streck. Vintern med snö och minusgrader de senaste två veckorna regnade bort i helgen. Vädret gör mig mer morgontrött än vanligt. Jag snoozar maximalt antal gånger och sätter till slut på timern.  Det säger sig självt att det inte är hållbart. I längden. Förhoppningsvis blir jag lite piggare av ljuset. Och ser åt vilket håll skärmen lutar när jag kisar under täcket.

I skrivande stund kom jag på… jag kanske skulle lägga upp en påminnelse i kalendern istället. Som skickar mail till mig. Påminnelsemail. Pling. Då behöver jag ju inte leta i butiken. Nu blev jag nästan förvånad. Av mig själv. Jamen självklart!! Så får det bli. Tills vidare.

Crea Diem!

Susanne

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt, Blogg och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s