Vetemjöl….

…är inte bara vetemjöl.

Först är det säd från utarmad jord som mals

Sedan tillsätts: mjölbehandlingsmedel och askobinsyra. Vad är det?

Tror att man är nyttig när man bakar brödet själv eftersom stora bagerier som bakar med hjärtat jäser bröd i 15 min för att ta igen förlorad tid på väg ut till konsumenten i vårt avlånga land…..

*ryser*

Crea Diem! / Susanne

Annonser
Det här inlägget postades i Mat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s