Under bältet

Varför är det plötsligt så många programledare och komiker som tycker att området under bältet är roligt?  Småbarn tycker också att området under bältet är roligt under en period i ”kiss- och bajsåldern”.

Är det fler än jag som saknar den vuxna finessen? Att vräka ur sig könsord i parti och minut för att det känns lite tabu är väl inte att skapa nya gränser för humorn, eller?  Har märkt en markant skillnad bara det senaste halvåret. Gäsp. Personligen tycker jag att det är otroligt o-roligt.

Missförstå mig rätt. Ämnet går visst att skämta om – tycker bara att det i största allmänhet är många stå-uppare och programledare som verkar tro att åhörarna tycker att de spränger nya gränser när de använder så många k-ord de kan på en och samma minut. Troligt skulle det bli roligt om det sattes in i ett sammanhang. Uppenbart har de framför kameran roligare än jag framför TV:n. Tack och lov för fjärrkontrollen!

Crea Diem! / Susanne

Annonser
Det här inlägget postades i Ergo Sum och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Under bältet

  1. Jonas skriver:

    Jag kommenterade ett liknande inlägg hos Jinges blogg för bara några dagar sedan. Jag instämmer helt. Jag saknar fler ”vuxna” ståuppare som kan använda intellektets skärpa. Magnus Betnér är en av få som kan den konsten idag. Många av våra mest tevefrekventa komiker har blivit så förutsägbara och patetiska med sina upprepade under-bältet-skämt.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s