Ny marinad?

Ibland förvånas jag över amerikaners inbitna bacillskräck. Det är antibakteriellt i eller på i princip allt.

Fast nu är det mer skrämmande än någonsin. Ska kycklingen marineras med klorin nu?

Då kan man väl lika gärna dricka den direkt? SKÅL!

Crea Diem! / Susanne

Annonser
Det här inlägget postades i Uppsnappat, Vansinne och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s